Gå til indhold

FROSNE PRODUKTER SENDES IKKE - KAN KUN AFHENTES I BUTIK

Cremet Pasta med Kylling og Spinat

Cremet Pasta med Kylling og Spinat

30 minutter
4 personer

Ingredienser

  • 300 g pasta (penne eller fusilli)
  • 400 g kyllingebryst, skåret i tern
  • 2 fed hvidløg, finthakket
    aeae
  • 1 løg, finthakket
  • 150 g frisk spinat
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 50 g revet parmesanost
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber
  • Frisk basilikum (til pynt)

Fremgangsmetode

  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Dræn vandet, men gem lidt kogevand til senere.
  2. Varm olivenolie op på en pande og steg kyllingeternene, til de er gennemstegte og gyldne. Krydr med salt og peber.
  3. Tilsæt løg og hvidløg til panden med kyllingen og steg til løgene bliver bløde.
  4. Vend spinaten i panden og lad den falde sammen.
  5. Hæld fløden over og lad saucen småsimre i ca. 5 minutter.
  6. Tilsæt den kogte pasta og parmesanost til panden og vend forsigtigt rundt. Tilsæt eventuelt lidt af pastavandet, hvis saucen skal være mere cremet.
  7. Smag til med salt og peber og server straks, pyntet med frisk basilikum.
Indlæs video: Basic Miso soup Recipe - 味噌汁.mp4__PID:9f163fc6-732a-49f5-955f-5ac1d242b264